Studentermedhjælper, Facility Management

Created: 25-05-2021

Deadline: 07-06-2021

Category: HR

Location: Copenhagen, Denmark

Har du interesse for de fysiske rammer omkring en virksomhed, og hvordan de tilknyttede servicefunktioner fungerer? Vil du være med til at sikre de services, der understøtter og forbedrer effektiviteten af Pandoras primære aktiviteter? Så er det her måske lige dét job, du leder efter! 

I forbindelse med vores nye showroom lokation på Bådehavnsgade, er der behov for en fleksibel hjælp på tværs af Pandoras lokationer (Havneholmen 17-19, Havneholmen 33 og Bådehavnsgade 2B). Der er tale om ca. 20 timer om ugen, som gerne skal kunne placeres spredt på alle ugens dage. Stillingen er en ideel chance for at få indsigt i, hvordan en Facility enhed arbejder i en stor international virksomhed med flere lokationer.

 

Stor fleksibilitet i opgaver

Som studentermedhjælper i Facility Management, vil du blive introduceret for de mange forskellige aspekter og opgaver, som en Facility afdeling håndterer, eksempelvis de tekniske anlæg hos Pandora, inkl. brandanlæggene. Stillingen indebærer stor fleksibilitet i opgaver såsom:

  • Modtagelse af varer på Bådehavnsgade
  • Hjælp til små flytninger internt
  • Affaldshåndtering
  • Deltagelse i små projekter
  • Diverse serviceopgaver såsom oprydning af kontoret, køkkenservice, mm.

 

Ydmyg, proaktiv og fleksibel

Hos Pandora er vores værdier; we dream, we dare, we care, we deliver. Vi tror på, at de rette medarbejdere er med til at skabe en vindende kultur. Vi leder derfor efter en person, som er ydmyg, entusiastisk omkring sit arbejde og har stor interesse i netop Facility Management. Det er vigtigt, at du er proaktiv, har gåpåmod og har lyst til at arbejde praktisk med Facility opgaver. Yderligere ser vi også gerne, at du:

  • Har minimum 1-2 år tilbage af studiet (evt. med fokus på Facility Management)
  • Er bosiddende i København (skal nemt kunne komme rundt til vores tre lokationer)
  • Er fleksibel med hensyn til både tid og opgaver (alt foregår selvfølgelig indenfor normal arbejdstid)

 

Har vi vækket din interesse?

Hvis du mener, at du kan se dig selv som vores nye studentermedhjælper i Facility Management, og du er interesseret i at søge stillingen, så KLIK HER.

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Tina Dindorp

Facility Manager, Global Office

+45 72 19 56 52

 

Lær os bedre at kende ved at besøge vores hjemmeside www.pandoragroup.com

Vi glæder os til at høre fra dig!