PANDORA

Location

ASSISTERENDE BUTIKSCHEF – KØBENHAVNS LUFTHAVN

Posted: 22 Jul 2019

Deadline: 22 Aug 2019

Location: Kastrup, København


Værdsætter du materialer i højeste kvalitet og ekstraordinær service? Er du passioneret i dit arbejde og besidder en altoverskyggende ”Can-do” attitude? Er du en dygtig leder, som kan motivere sine kollegaer til at yde deres bedste?  Drømmer du om, at bliver en del af et af verdens mest elskede smykkebrands?

Vi søger en passioneret assisterende butikschef med ovenstående kvaliteter til vores fantastiske flagship butik i Københavns Lufthavn.

Du kommer til at indgå i et team bestående af cirka 10 personer, som alle yder deres bedste for at kunne give kunderne en enestående oplevelse og service i butikken. Det er vigtigt for dynamikken i teamet, at du i samarbejde med butikschefen udviser gode lederegenskaber, tager ejerskab for både det interne miljø og den generelle kundehåndtering samt kan sætte et godt eksempel for vores øvrige personale. Derudover er det essentielt for stillingen, at du forstår at træffe selvstændige beslutninger, er performancedrevet og kan tage initiativ på egen hånd - særligt i perioder, hvor den primære butikschef er fraværende.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsopgaver bliver:

Ledelse & udvikling

 • Sørge for at dine medarbejdere deltager i relevante kurser og forstår PANDORAs vision og mission
 • Sikre at dine kollegaer/medarbejdere i butikken er motiverede, trives og lever op til butikkens procedurer
 • Coache og udvikle dit team til at sikre, at de har den viden og de færdigheder, der kræves, for at arbejde produktivt, levere fantastisk kundeservice samt styrke PANDORAs brand
 • At udvikle dine egne færdigheder og kompetencer, således at du dermed kan udvikle dine medarbejderes potentiale bedst muligt
 • At opretholde en teamånd som styrker butikkens resultater og bidrager til høj medarbejderloyalitet og engagement

Mål og resultater

 • Implementere initiativer til medarbejderne i forhold til salgsmål og resultater sammen med butikschefen
 • Gennemgå ugentlige salgstal for hver enkelt medarbejder

Butiksdrift

 • Sikre at alle medarbejdere følger PANDORAs VM retningslinjer
 • Udnævne tilstrækkelige VM’ere indenfor butiksteamet, således at en VM repræsentant altid er tilstede i butikken
 • Sørge for at den daglige rengøring er af høj standard og at alle møbler er ordentligt vedligeholdt

Kvalifikationer

 • Gode færdigheder i skrift og tale, både på dansk og engelsk. Kinesisk er en fordel
 • Du er dynamisk og dermed nemt kan tilpasse dig ændringer
 • Evner at bevare overblikket i pressede situationer
 • Stærke salgsfærdigheder og en positiv ”can do” attitude
 • Stort kundefokus – herunder evnen til at kunne overgå kundens forventninger, når du yder kundeservice
 • Fleksibel med hensyn til arbejdstider – aften, weekend og helligdage

Vi tilbyder

Du vil blive en del af en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er mulighed for udvikling. Arbejdsmiljøet vil bære præg af passionerede, performance drevet kollegaer med en positiv attitude. Du vil blive en del af et team, som arbejder tæt sammen, hjælper hinanden og værdsætter en god tone.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Vi håber på, at kunne byde vores nye kollega velkommen fra den 1. september 2019 og vi afholder derfor samtaler løbende, indtil vi finder den rigtige kandidat.

Hvis du brænder for at gøre en forskel i PANDORAs verden og opfylder ovenstående krav, så send os hurtigst muligt din ansøgning og C.V. ved at klikke her.

Pandora designs, manufactures and markets hand-finished and contemporary jewellery made from high-quality materials at affordable prices. Pandora jewellery is sold in more than 100 countries on six continents through more than 7,500 points of sale, including more than 2,700 concept stores.

Founded in 1982 and headquartered in Copenhagen, Denmark, Pandora employs more than 26,000 people worldwide of whom more than 11,500 are located in Thailand, where the Company manufactures its jewellery. Pandora is publicly listed on the Nasdaq Copenhagen stock exchange in Denmark. In 2018, Pandora’s total revenue was DKK 22.8 billion (approximately EUR 3.1 billion).
 
See all our products and collections on www.pandora.net